Massage-Nord


Go to content

LYSTERAPI

LYSTERAPIMASKE MED 7 FARVER TIL ANSIGT

Hvorfor er LED-lysbehandling så effektivt?

Effektiv og behagelig hudpleje

7 forskellige farver lys - 7 forskellige behandlinger.

Det er ren forkælelse; en smertefri og afslappende hudpleje behandling til ansigtet.

Lyset fremmer kollagen produktionen i huden og strammer aldrende hud op.

Det hjælper med at reducerer fine linjer, rynker, ar, pigmentforandringer og rødme samt minimerer forstørrede porer.

Maskinen er også effektiv i kampen mod acne hvor lyset virker ved at dræbe de skadelige bakterier.

Lysterapimasken har 7 forskellige farver LED-lys. Hver sin farve har hver sin behandling.

LED-lysterapi masker med 7 forskellige farver lys har vist sig at være effektiv til behandling af flere af hudens aldring tegn.

Flere undersøgelser har vist at lyset afhjælper fine rynker, mørk plettet- hyperpigmentering og ruhed.

Rødt lys
Foryngelse af huden og ensartethed Næsten infrarød øger blodcirkulationen og forbedrer hudens elasticitet, stimulerer hudcellerne kollagen produktion, hvilket giver huden spændstighed og minimerer fine linjer. Det røde lys reparerer skadet hud, lysner mørke pigmentfejl og reducerer hudporerne - tilføjer huden antioxidanter og har en anti-aging effekt. Har gavnlige virkninger på cellerne ved straks at skabe mere ATP (cellulær energi) og øge DNA- og RNA-aktivitet.

Grønt lys
Udglattende og mod hævelse (væske) Reducerer talkproduktionen i huden, afhjælper hævelse og dræner lymfevæsken under huden og har derved en udrensende effekt på huden. Udglatter rynker og fine linjer, heler sår.

Blåt lys
Akne behandling reparerer huden Nedbryder propionibakterier og er derfor nyttig i acne behandling og pleje af acnehud. Lyset sænker akne udviklingen ved at trænge ind i hudens porer hvor det fjerner bakterier, mindsker inflammation og hindrer yderligere inflammatoriske effekter. Mens nogle bakterier er nyttige, fremmer andre den uønsket talkproduktion og andre forhold i huden der forårsager bumser. Blåt lys aktiverer kemikalier inde i disse bakterier, som brister deres ydre vægge dvs. ødelægger cellen og deres evne til at danne acne og andre ufuldkommenheder. Blåt lys mindsker også hudorme, ar-dannelse og pigment pletter og solskadet hud.

Gult lys
Mindsker rødme, lindre betændelse, effektiv mod solskadet hud, reducerer rosacea, styrker hudens egen evne til healing ved at understøtte immunfunktionen. Beroligende.

Turkis lys
Modvirker akne og genoprette hudens balance Det bruges som en skånsom acnebehandling til at kontrollere fedt/talc produktionen i huden samt reducere inflammation. Det fremmer også syntesen af ??protein og kollagen. GULT LYS Stikord: Mod rødmen og ru hud Reducerer forekomsten af rødme. Det gule lys er gavnlig for Rosacea og behandling af forbrændinger såsom solforbrændinger. Stimulerer også produktionen af røde blodlegemer i huden dvs hjælper iltoptagelsen (oxigenen) og giver huden energi. Er effektiv til behandling af unormal pigmentering (lyse og mørke pletter). Forbedrer lymfefunktion og stimuler cirkulationen lindrer hævelse og betændelse.

Lilla lys
Reparerer og afslapper Er kombination af rød og blåt lys, stimulerer blodcirkulationen og giver huden spændstighed. Og kan give dig de anti-acne og anti-inflammation fordele. Styrker protein-vævet i huden og reparerer ar og mærker i huden. Har en afslappende effekt, og mindsker porer.

Hvidt lys
Opstrammer huden, fremskynder stofskiftet og trænger dybt ind i huden og forbedre fine linjer og slap hud. Anbefales især til dig som har problemer med hudens fasthed.Back to content | Back to main menu