Massage-Nord


Go to content

BIOENERGISER DETOX FODSPA PRO

BioEnergiser Detox Fodspa PRO

BioEnergiser Detox Fodspa Pro bruger elektrolyse til at fremme din krops naturlige afgiftningsproces
igennem stimulering af de forskellige væv, organer og systemer i kroppen.

En spole er indsat i fodspaens skål for at skabe de elektromagnetiske felter i vandet, som trækker forurening og andre tungmetaller ud i vandet. Du vil i løbet af behandlingen se, at vandet i spabadet skifter farve, hvilket er skyld i den ioniseringsproces der sker i fodbadet.

Professionelle over hele verdenen bruger BioEnergiser fodspa-systemet pga. dets enestående hjælp til velvære. Hospitaler bruger BioEnergiser PRO til hyperhidrosis (svedende hænder og fødder). Behandlingen forbedrer energiniveauet og blodcirkulationen, samt fjerner væskeansamlinger i benene.

Ved brug af BioEnergiser Detox Fodspa PRO vil din krop skabe nyt liv til dine celler. Du vil føle dig mere
energisk og få forbedret din koncentration, og øget cirkulation samt stofskifte.

Detox Fodspa PRO fordele:

Grunden til at BioEnergiser Detox Fodspa PRO er så effektive, er fordi at dine fødder indeholder flere end 60 akupunktur-punkter samt 7000 nerveender. Som resultat af dette vil det blod, der strømmer til dine fodsåler, trænge til at komme af med toksiner gennem disse nerveender og akupunktur-punkter. Dette får din krop i balance, og harmoniserer den ved at sende signaler op gennem lymfekirtlerne for at stimulere afgiftningsprocessen.Detox PRO Spa Systemet kan hjælpe mod:

Psoriasis
Eksem
Ødem/hævelser
Lymfeødemer
Lymfekirtel afgiftning
Øget blodcirkulation

Hovedpine og migræne
Lugtende ånde og kropslugte
Dårlig hud og pletter
Forkølelse, influenza og bihuleproblemer
Sløvhed og træthed

Kliniske forsøg har også vist betydelige resultater med en bred mangfoldighed af andre lidelser.Back to content | Back to main menu