Massage-Nord


Go to content

BMS AKUPUNKTUR

Hvad er BMS akupunktur?

BMS painkiller akupunktur er en unik akupunkturmetode, der er udviklet af Peter R Cole igennem mere end 15 år.

Han er oprindeligt uddannet som klassisk akupunktør, men har siden været i lære hos en af Amerika’s førende akupunktører indenfor Master Tungs principper.

BMS akupunktur er ikke som traditionel kinesisk akupunktur, men alligevel handler det om at kroppen får frigivet noget energi, ud til de steder hvor der er opstået et problem.

BMS står for Body Map System og er et system hvor kroppen er opdelt som et kort. Ud fra det kort er der så et bestemt system, hvor nålene skal sidde.

Alle lidelser behandles via underarme, underben, hænder, fødder og skalp - BMS akupunktur er derfor sikkert at praktisere, da der ikke stikkes ved organer.

Smertebehandling

Nakkesmerter, frossen skulder, golf- og tennisalbue, seneskedehindebetændelse, knæsmerter, hælspore, rygsmerter, lændesmerter, iskias, hovedpine, kæbesmerter, ankelsmerter, hoftesmerter, fingersmerter, menstruationssmerter og meget mere.

Behandling af sindet

Behandling af stress, søvnløshed, vrede, angst, depression m.m.

Master Tung’s Punkter

Astma, forstoppelse, uregelmæssig menstruation, barnløshed, hormonelle forstyrrelser, sindet, inflammation, smerter, søvnløshed, hedeture, forhøjet blodtryk, ødem, svimmelhed og meget mere.


Back to content | Back to main menu